Workshops & Vrijgezellenfeesten

Dance For Your Pole biedt diverse en originele workshops aan!

Perfect voor een succesvolle Vrijgezellenfeest, een leuke Verjaardag of een gezellig Bedrijfsuitje! Wij hebben drie locaties in Amsterdam Centrum, Tussen de Bogen 105,107 en 111. Jij kunt kiezen voor een workshop van 60 minuten of 90 minuten. De workshops zijn Inclusief welkomstdrankje, drinken en lekkernij. Boek vandaag nog een workshop of neem contact op voor informatie.

Workshops

VIP Champagne & Dance

Workshop Champagne & Dance is een VIP workshop te reserveren vanaf 10 persoon Deze exclusieve workshop is 120 minuten en bestaat uit drie dans workshops namelijk: Girlsque ,Pole dance en Chair-Dance, en een in drie in een workshop! Tijdens de verschillende dans workshop wordt er gebruikt gemaakt van verschillende accessoires Verder is er unlimited Champagne aanwezig en luxe snacks.

Pole Dance

Gezellig met een hele groep leren paaldansen, waarom ook niet! Dan is deze workshop iets om niet te missen. In deze workshop leer je leuke paaldans moves als zitten en onderste boven hangen in de paal. Na deze workshop zie je dat paaldansen echt een sport kan zijn. Wees verbaast hoe leuk het kan zijn! De Pole Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Twerk & Pole

Twerk & Pole doe je bij Dance For Your Pole. De leukste combinatie van Twerken en Paaldansen in één. Een super toffe "best of both worlds" workshop! Een fantastische onvergetelijke ervaring! De Twerk & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque & Pole

Tijdens deze workshop leer je Burlesque moves in combinatie met Paaldansen. Wanneer je deze workshop volgt wordt de Femme Fatale in je losgemaakt! De Burlesque & Pole Workshop is inclusief, fris en zoete snacks.

Lapdance & Pole

Workshop Lapdance & Pole leuk, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine. Verleidelijk en uitdagend workshop. De Lapdance & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque

Burlesque is sensueel, theatraal & karakteristiek. Met kostuums, veren en boa's ben jij klaar om een echte burlesque lady te worden, daarnaast leer je verschillende Burlesque moves aan. De Burlesque Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Belly Dance Workshop

Belly Dance Workshop Gezellig met een hele groep leren buikdansen is een verrassende belevenis! Ontdek de magische wereld van buikdansen! Laat je betoveren door de elegantie en gratie van deze eeuwenoude dansvorm! *De Belly Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks! Kleding: Comfortabele sport/dans kleding. Topje/T-shirt met een legging of korte broek. Blote voeten of sokken. Inclusief leen accessoires.

I love the 90’s Pole Dance

Vrolijk paaldansen met je bachelorette party of collega's op de grootste hits van de Jaren 90. Met deze gezellige I Love the 90's paaldans workshop gaat het helemaal los! Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Klaar voor een super leuke tijd? Boek dan I Love 90's paaldans Workshop! De I Love the 90's paaldans Workshop  is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Lady Marmalade

Gezellig met je bachelorette party of collega's stappen in de wereld van Lady Marmalade! Met deze onvergetelijke en nostalgische Lady Marmalade  Workshop leer  je op een leuke en vrolijke wijze dansen als een Lady Marmalade. Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Klaar voor een spannende en fascinerende tijd? Boek dan de Lady Marmalade Workshop! De Lady Marmalade Workshop  is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Twerk

Gezellig met je bachelorette party of collega's Twerken! Met deze onvergetelijke en leuke Twerk Workshop leer  je op een leuke en vrolijke wijze de basispassen. Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Lekker schudden met die heupen? Boek dan de Twerk Workshop! De Twerk Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Twerk & Dancehall

Deze Workshop is voor iedereen die van een uitdaging houdt! Je leert Twerk moves waarvan er een choreografie wordt gemaakt met Dancehall moves. Top workout om te lachen, gieren en brullen. Boek deze workshop! De Twerk & Dancehall Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Soca Caribbean Dance

De nieuwste dance hype uit Amerika! Deze les staat bol van de Caribische dansbewegingen op latin muziek, zoals: Merengue, Reggaeton en natuurlijk Soca gecombineerd met Twerk. Soca Caribbean Dance is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Bereid je wel voor, want conditioneel het behoorlijk uitdagend zijn! Draag makkelijker zittende danskleding! De Soca Caribbean Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Chair-Tease & Stripper Act

Workshop Chair-tease + Stripper act Leer een Chair-tease choreografie aan met jou bride squat or besties. Het teasen en dansen is voor iedereen toegankelijk. Alles is sexy aan deze workshop! Je kan kiezen om halverwege of tegen het einde vd workshop de stripper te laten komen dansen. De Chair-tease & Stripper act is inclusief welkomstdrankje, fris, zoete snacks.

Playboy Pole

Gezellig met een hele groep vrouwen leren paaldansen met Playboy als thema. Playboy Pole is een uitgebreide paaldans workshop dat sensueel is met Playboy Bunny oortjes. De Playboy Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Chair Dance

In deze workshop leer je hoe je een sexy chair dance kan geven, op een leuke speelse en sensuele manier. Verras je partner met je nieuwe skills die je tijdens de workshop leert! De Chair Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Sexy Pole Babes

Workshop  "sexy pole babes" ultra glamoureus, sexy paaldansen waarom ook niet! Je leert een sexy paaldans choreografie aan op hoge hakken in een sexy outfit. Dit vrijgezellenfeestje mag sexy zijn! De Sexy Pole Babes Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks. .

Aerial Hoop

Iets anders doen dan normaal! Aerial hoop workshop is dan wat je zoekt. In deze workshop leer je leuke basis spins en moves met de hoop, vind je het leuk om met je voeten van de grond te dansen, dan zit je in de hoop samen met je vriendinnen helemaal goed! De Aerial Hoop Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoet snacks.

Salsa

Gezellig met je bachelorette party een Salsa Workshop volgen! In onze salsa workshop leer je op een leuke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van de salsadans. Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Lekker swingen op latin muziek? Boek dan de Salsa Workshop! De Salsa Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Pole Choreo

Pole Choreo tijdens de workshop leer je een compleet leuke paaldans-choreografie aan in jou style. Kies je muziek, kies je paaldansstyle en wij zorgen dat je een onvergetelijke workshop krijgt! De Pole Choreo is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Kitty Cat Pole

Gezellig met je vriendinnen paaldansen verkleed als een "Sexy Kitten". Kitty Cat Pole is een paaldans workshop waarbij je als een kitten dans choreografie aan leert in en om de paal. Zin in wat anders, houd je ervan om je te verkleden, kies dan voor deze Kitty Cat Pole workshop. Miauw....! De Kitty Cat Pole is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

50 Shades of Pole

50 Shades of Pole, verleidelijk, stout en tikje dominant samengevoegd met sensueel paaldansen. In deze 50 Shade of pole workshop leer je voor elkaar te dansen en te domineren. Handboeien en zeepjes zijn een deel van het spel! De 50 Shades of Pole is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.