Workshops & Vrijgezellenfeesten

Dance For Your Pole biedt diverse en originele workshops aan!

Perfect voor een succesvolle Vrijgezellenfeest, een leuke Verjaardag of een gezellig Bedrijfsuitje! Wij hebben drie locaties in Amsterdam Centrum, Tussen de Bogen 105,107 en 111. Jij kunt kiezen voor een workshop van 60 minuten of 90 minuten. De workshops zijn Inclusief welkomstdrankje, drinken en lekkernij. Boek vandaag nog een workshop of neem contact op voor informatie.

Workshops

Twerk & Dancehall

Deze Workshop is voor iedereen die van een uitdaging houdt! Je leert Twerk moves waarvan er een choreografie wordt gemaakt met Dancehall moves. Top workout om te lachen, gieren en brullen. Book deze workshop! De Twerk & Dancehall Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque & Pole

Tijdens deze workshop leer je Burlesque moves in combinatie met Paaldansen. Wanneer je deze workshop volgt wordt de Femme Fatale in je losgemaakt! De Burlesque en Pole Workshop is inclusief, fris en zoete snacks.

Twerk & Pole Dance

Twerk & Pole doe je bij Dance For Your Pole. De leukste combinatie van Twerken en Paaldansen in één. Een super toffe "best of both worlds" workshop! De Twerk & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Pole Dance Sport

Gezellig met een hele groep leren paaldansen? Dan is deze workshop iets om niet te missen. In deze workshop leer je leuke paaldans moves als zitten en onderste boven hangen in de paal. Na deze workshop zie je dat paaldansen echt een sport is. Wees verbaast hoe leuk het kan zijn! De Pole Sport Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Lapdance & Pole

Workshop Lapdance & Pole leuk, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine. Verleidelijk en uitdagend workshop. De Lapdance & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Chair Dance

In deze workshop leer je hoe je een sexy chair dance kan geven, op een leuke speelse en sensuele manier. Verras je partner met je nieuwe skills die je tijdens de workshop leert! De Chair Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Pole Choreo

Pole Choreo tijdens de workshop leer je een compleet leuke paaldans-choreografie aan in jou style. Kies je muziek, kies je paaldansstyle en wij zorgen dat je een onvergetelijke workshop krijgt! De Pole Choreo is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Playboy Pole

Gezellig met een hele groep vrouwen leren paaldansen met Playboy als thema. Playboy Pole is een uitgebreide paaldans workshop dat sensueel is met Playboy Bunny oortjes. De Playboy Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Stripper Style Pole

Workshop  "stripper style pole" ultra glamoureus, sexy paaldansen als een stripper. Je leert een spicy paaldans choreografie aan op hoge hakken in een sexy outfit. Dit vrijgezellenfeestje mag pittig zijn! De Stripper Style Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks. .

Strip Plastic

Workshop Strip Plastic Dance Dans jezelf sexy op de ritme van de music zelfverzekerder en met een sexy uitstraling een sensuele dans choreografie aanleren, einde van deze workshop weet je precies hoe je iemand kan verleiding met een Strip Plastic dans. De Strip Plastic Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Kitty Cat Pole

Gezellig met je vriendinnen paaldansen verkleed als een "Sexy Kitten". Kitty Cat Pole is een paaldans workshop waarbij je als een kitten dans choreografie aan leert in en om de paal. Zin in wat anders, houd je ervan om je te verkleden, kies dan voor deze Kitty Cat Pole workshop. Miauw....! De Kitty Cat Pole is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque Workshop

Burlesque is sensueel, theatraal & karakteristiek. Met kostuums, veren en boa's ben jij klaar om een echte burlesque lady te worden, daarnaast leer je verschillende Burlesque moves aan. De Burlesque Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

50 Shades of Pole

50 Shades of Pole, verleidelijk, stout en tikje dominant samengevoegd met sensueel paaldansen. In deze 50 Shade of pole workshop leer je voor elkaar te dansen en te domineren. Handboeien en zeepjes zijn een deel van het spel! De 50 Shades of Pole is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Aerial Hoop

Iets anders doen dan normaal! Aerial hoop workshop is dan wat je zoekt. In deze workshop leer je leuke basis spins en moves met de hoop, vind je het leuk om met je voeten van de grond te dansen, dan zit je in de hoop samen met je vriendinnen helemaal goed! De Aerial Hoop Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoet snacks.

Salsa Workshop

Gezellig met je bachelorette party een Salsa Workshop volgen! In onze salsa workshop leer je op een leuke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van de salsadans. Naast het dansen staat het maken van plezier centraal! Lekker swingen op latin muziek? Boek dan de Salsa Workshop! De Salsa Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Soca Caribbean Dance

De nieuwste dance hype uit Amerika! Deze les staat bol van de Caribische dansbewegingen op latin muziek, zoals: Merengue, Reggaeton en natuurlijk Soca gecombineerd met Twerk. Soca Caribbean Dance is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Bereid je wel voor, want conditioneel het behoorlijk uitdagend zijn! Draag makkelijker zittende danskleding! De Soca Caribbean Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Champagne & Dance

Workshop Champagne & Dance is een VIP workshop te reserveren vanaf 10 persoon Deze exclusieve workshop is 120 minuten en bestaat uit drie dans workshops namelijk: Burlesque ,Pole dance en Chair-Dance, en een in drie in een workshop! Tijdens de verschillende dans workshop wordt er gebruikt gemaakt van verschillende accessoires Verder is er unlimited Champagne aanwezig en luxe snacks.