Workshops & Vrijgezellenfeesten

Workshops

Wij bieden diverse workshops aan.
Perfect voor een succesvolle Vrijgezellenfeest, Verjaardag en Bedrijfsuitje! U kunt kiezen voor een workshop van 60 minuten of 90 minuten. Inclusief welkomstdrankje, drinken en lekkernij.

Playboy Pole

Gezellig met een hele groep vrouwen leren paaldansen met Playboy als thema. Playboy Pole is een uitgebreide paaldans workshop dat sensueel is met Playboy Bunny oortjes.

50 Shade of Pole

50 Shade of Pole verleidelijk, stout en tikje dominant samengevoegd met sensueel paaldansen. In deze 50 Shade of pole workshop leer je voor elkaar te dansen en te domineren. Handboeien en zeepjes zijn een deel van het spel!  

Burlesque Pole

Tijdens deze workshop leer je Burlesque moves in combinatie met Paaldansen. Wanneer je deze workshop volgt wordt de Femme Fatale in je losgemaakt!

Champagne & Dance

Workshop Champagne & Dance is een VIP workshop te reserveren vanaf 10 persoon Deze exclusieve workshop is 120 minuten en bestaat uit drie dans workshops namelijk: Burlesque , Exotic pole dance en Chair-Dance, en een in drie in een workshop! Tijdens de verschillende dans workshop wordt er gebruikt gemaakt van verschillende accessoires Verder is er unlimited Champagne aanwezig en snacks.

Lapdance & Pole

  Workshop Lapdance & Pole leuke, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine Verleidelijke en uitdagend vol leuke momenten    

Twerk & Pole

  Workshop Lapdance & Pole leuke, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine Verleidelijke en uitdagend vol leuke momenten    

Stripper Style Pole

Workshop  "stripper style pole" ultra glamoureus, sexy paaldansen als een stripper. Je leert een spicy paaldans choreografie aan op hoge hakken in een sexy outfit. Vrijgezellenfeestje mag pittig zijn!

Pole Sport

Gezellig met een hele groep leren paaldansen? Dan is deze workshop iets om niet te missen. In deze workshop leer je leuke paaldans moves als zitten en onderste boven hangen in de paal. Na deze workshop zie je dat paaldansen echt een sport is. Wees verbaast hoe leuk het kan zijn!

Striptease dance

Workshop Striptease dance, Op een leuke manier op de ritme van de music zelfverzekerder en met een sexy uitstraling je accessoires uit doen, einde van deze workshop weet je precies hoe je iemand kan verleiding met een Striptease dans choreografie.

Chair Dance

In deze workshop leer je hoe je een sexy chair dance kan geven, op een leuke speelse en sensuele manier. Verras je partner!