Workshops

VIP Champagne & Dance

Workshop Champagne & Dance is een VIP workshop te reserveren vanaf 10 persoon Deze exclusieve workshop is 120 minuten en bestaat uit drie dans workshops namelijk: Girlsque ,Pole dance en Chair-Dance, en een in drie in een workshop! Tijdens de verschillende dans workshop wordt er gebruikt gemaakt van verschillende accessoires Verder is er unlimited Champagne aanwezig en luxe snacks.

Pole Dance

Gezellig met een hele groep leren paaldansen, waarom ook niet! Dan is deze workshop iets om niet te missen. In deze workshop leer je leuke paaldans moves als zitten en onderste boven hangen in de paal. Na deze workshop zie je dat paaldansen echt een sport kan zijn. Wees verbaast hoe leuk het kan zijn! De Pole Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Twerk & Pole

Twerk & Pole doe je bij Dance For Your Pole. De leukste combinatie van Twerken en Paaldansen in één. Een super toffe "best of both worlds" workshop! Een fantastische onvergetelijke ervaring! De Twerk & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque & Pole

Tijdens deze workshop leer je Burlesque moves in combinatie met Paaldansen. Wanneer je deze workshop volgt wordt de Femme Fatale in je losgemaakt! De Burlesque & Pole Workshop is inclusief, fris en zoete snacks.

Lapdance & Pole

Workshop Lapdance & Pole leuk, sexy en uitdagend. Leer hoe je een sexy lapdance geeft in combinatie met een tease pole routine. Verleidelijk en uitdagend workshop. De Lapdance & Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Burlesque

Burlesque is sensueel, theatraal & karakteristiek. Met kostuums, veren en boa's ben jij klaar om een echte burlesque lady te worden, daarnaast leer je verschillende Burlesque moves aan. De Burlesque Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Twerk & Dancehall

Deze Workshop is voor iedereen die van een uitdaging houdt! Je leert Twerk moves waarvan er een choreografie wordt gemaakt met Dancehall moves. Top workout om te lachen, gieren en brullen. Boek deze workshop! De Twerk & Dancehall Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Soca Caribbean Dance

De nieuwste dance hype uit Amerika! Deze les staat bol van de Caribische dansbewegingen op latin muziek, zoals: Merengue, Reggaeton en natuurlijk Soca gecombineerd met Twerk. Soca Caribbean Dance is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Bereid je wel voor, want conditioneel het behoorlijk uitdagend zijn! Draag makkelijker zittende danskleding! De Soca Caribbean Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Chair-Tease & Stripper Act

Workshop Chair-tease + Stripper act Leer een Chair-tease choreografie aan met jou bride squat or besties. Het teasen en dansen is voor iedereen toegankelijk. Alles is sexy aan deze workshop! Je kan kiezen om halverwege of tegen het einde vd workshop de stripper te laten komen dansen. De Chair-tease & Stripper act is inclusief welkomstdrankje, fris, zoete snacks.

Playboy Pole

Gezellig met een hele groep vrouwen leren paaldansen met Playboy als thema. Playboy Pole is een uitgebreide paaldans workshop dat sensueel is met Playboy Bunny oortjes. De Playboy Pole Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Chair Dance

In deze workshop leer je hoe je een sexy chair dance kan geven, op een leuke speelse en sensuele manier. Verras je partner met je nieuwe skills die je tijdens de workshop leert! De Chair Dance Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks.

Sexy Pole Babes

Workshop  "sexy pole babes" ultra glamoureus, sexy paaldansen waarom ook niet! Je leert een sexy paaldans choreografie aan op hoge hakken in een sexy outfit. Dit vrijgezellenfeestje mag sexy zijn! De Sexy Pole Babes Workshop is inclusief welkomstdrankje, fris en zoete snacks. .